Bellenblaas

Tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft moesten we ook op zoek naar een fotograaf, die we uiteindelijk gevonden hebben via een vergelijkingssite. In het kennismakings-gesprek kwam de fotograaf met het advies om bellenblaas te gebruiken voor ons vertrek bij het gemeentehuis. Dat kon geregeld worden!

De voorbereiding

Ik heb bij Action bellenblaas gekocht (5 buisjes voor een euro) en de labels er vanaf gehaald. Let op dat je er in ieder geval 1 label netjes vanaf haalt, want deze afmetingen zijn handig om je eigen label te maken.

Aangezien ik de save the date en de uitnodiging in Google Slides heb gemaakt, heb ik hier ook het bellenblaas-label in gemaakt. De afmeting van de slide werden 11*6,7 cm zodat ik ook nog een plakrand had en vervolgens heb ik er onze eigen namen en de trouwdatum op gezet.

Bij het printen van de labels is het wel belangrijk om eerst 1 proef te printen, want je moet er wel voor zorgen dat de labels op de juiste maat worden afgedrukt.

Snijden en plakken

Toen Laurens eenmaal alle labels voor me had geprint kon ik aan de slag met de snijmat en lijmstift. Natuurlijk kan je deze labels ook knippen, maar een snijmat en mesjes zijn een relatief kleine investering (bv bij Action) en helpen enorm om alles netjes en identiek te snijden.

Het was een simpele en snelle klus, maar het voegde wel een leuk persoonlijk tintje toe aan onze dag voor onze gasten. Op de dag zelf heb ik alleen maar bellen gezien, maar achteraf wel leuke reacties gekregen… dus het was het waard :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven