Over ons

Wij zijn Laurens en Renske.

We hebben eind 2016 een huis gekocht (een flink renovatieproject), zijn in 2018 getrouwd en we hebben veel verschillende hobby’s… onder andere het renoveren van ons huis, het bedenken van slimme oplossingen voor het huis (met en zonder elektronisch component ;-p), kamperen met onze caravan, knutselen (bijvoorbeeld voor de bruiloft), onderhoud en reparaties van diverse apparaten en bijvoorbeeld ook het maken (en soms repareren) van kleding.

Een aantal hiervan zijn gedeelde passies en andere hobby’s hebben we los van elkaar. Zo zal je Laurens niet snel achter een naaimachine zien zitten en zal ik niet solderen en programmeren met de Arduino. Toch hebben deze hobby’s allemaal 1 gemene deler: creativiteit.

We zijn ervan overtuigd dat er best veel voordelen zijn om iets zelf uit te zoeken of zelf te maken. Het is niet altijd de snelste of de makkelijkste weg, maar het kan wel veel geld besparen en bovenal; het geeft heel veel voldoening.

Op deze website delen wij onze ervaringen en willen wij jou helpen om hiervan te leren, tijd te besparen en te inspireren om vooral ook zelf aan de slag te gaan!

Veel plezier met lezen en maken!

Terug naar boven